Mulles vecka

Måndag;
Vila

Tisdag;
Red först med sadeln i paddocken, han känndes lite slö så vi red ut och busade barbacka! Det gillade han, gjorde även lite öppnor och slutor samt enkla byten.

Onsdag;
Tränade för Carina Möller, det gick helt ok. Mulle var lite lätt okoncentrerad, men förstår honom. Det spöregnade och haglade. Fokuset låg på att få honom kort i galoppen och vila mer på steget.

Torsdag;
Red igenom delar av programmet, han var lite hackig i tempot och formen ibörjan. Han krullade sig lite och började studsa. Men när det släppte blev han mjuk och fin. Är nöjd med skänkelvikningarna.

Fredag;
Tränade för Kicki, och gud så bra det gick!!! Fick verkligen en "aha" känsla när jag red den förvända galoppen! Allt bara släppte, Mulle slutade studsa och jag lättade av på vänstertyglen och stramade upp högertygeln. Traven var superfin den oxå. Han dök inte, utan kunde gå i lite högre form när jag bad honom om det. Supernöjd!

Lördag;
Red igenom programmet inför tävlingen idag. Han kändes fin, lite seg i trav programmet. Men fin ändå! Är nöjd med skänkelvikningarna och förvända galoppen.

Söndag;

Tävling! Vet dock inte hur det har gått eftersom detta är tidsinställt ;)


Ponnyn som älskar att pussas!

/Rebecka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0