Dag 7!

Possetiva och negativa saker om hästvärlden!!

Possetiva:
- När man får den där känslan när allt stämmer:D
- Man tar mer ansvar  och lär sig planera, det tar man även med sig när det gäller andra saker tex skolan.
- Man vet aldrig hur nästa ridpass kommer att se ut!

Negativa:
- Det tar mycket tid man hinner inte så mycket annat..,
- Det e ganska dyrt:P

Kommer inte på så mycket men det finns nog en massa mer... :P

// Annie 

Starlistor



Tagga, tagga, tagga, tagga!

/Rebecka

Wow!



Så här såg Mulle ut idag!:)


♥ sadel - kentaur electra
♥ fårskinnspad - okänt märke
♥ schabrak - showmaster, hööks
♥ paddar under lindorna - Mias RS
♥ lindor - schokemöle

sen hade han även sitt vanliga träns med sitt swarovski pannband med stora stenar!

Dagens ridpass kan samanfattas med ett ord, wow! Han var verkligen super idag, lagom framåt, svävig, sammarbetsvillig och helt underbar!

Tränade på halter och ryggningar eftersom det inte gick speciellt bra när jag tränade för Essi. Idag känndes det helt annorlunda, han trampade mer och behöll bakbenen ända in i halten. Och när det gick bra att göra halter gick det såklart jättebra att rygga. Innan har han kunnat ställa sig på bakbenen, men det känndes bra.

 I galoppen låg fokuset på att få honom rund och mjuk. Gjorde väldigt mycket 10 meters volter eftersom det ingår i LA:1 som jag ska rida på lördag. Det funkade bra det med, kom på mig själv med att jag släpper ytterskänkeln och när jag la på ytterhjälperna blev volterna oxå bra. Red lite förvänd galopp oxå, den som ingår i LA:1. Inga problem där heller.

Är verkligen så grymt nöjd med ponnyn, räknar inte med något superesultat på lördag eftersom han har gått såpass fint nu kan jag inte kräva att han ska gå så på tävling!


Dock fanns det en negativ sak, och det var när jag skrittade av honom uthomhus runt anläggningen. Han var mer vild än tam. Han slog knut på sig själv, stog bara och studsade på stället och stegrade högt. Han höll på så säkert 15 gånger innan jag tog tag i saken. Jag tog och slog till honom mellan öronen när han stegrade. Det låter grymt taskigt, men det känns bättre att göra så än att han går omkull och skadar sig. Nu kommer han antagligen tro att han slog i huvudet och inte vilja stegra mer.

/Rebecka

kohagen


Idag galopperade jag och Jackie i kohagen lite, dock var det väldigt halt så vi kunde tyvär inte rida i hela hagen. Men i backen var det tort ;)







Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

superbra och enkelt, bara att klicka på länken ovanför!

Ni glömmer väl inte följa oss via bloglovin ?

Startlistor


Klass: LA:1
Dommare: Barbro Andreasson

Klass: LA:P1
Dommare: Anette Nilsson

Nu har startlistorna kommit ut jag startar 15:28 och 17:13. Tyvär så startar Annie på förmiddagen och jag på eftermiddagen så det blir nog inte att vi åker tillsammans, synd!
Annars så käns det ganska bra att starta så pass sent då jag hinner bada henne (om det inte är för kallt) och knoppa henne på morgonen :)
Wilma

Utteritt

Red ut på min lilla älskling idag, bilder kommer senare :)

Gammal bild från när jag och Jackie galopperar i kohagen :)

Hoppträning!

I dag så var jag på JFK och hopptränade, det gick jättebra:D Vi hoppade serpentiner och hinder på böjt spår. Flash var helt bra på träningen men det gick absolut bäst i slutet!!

 
Flash och jag i Tenhult:D

Dag 6!

Hur jag förbereder mig inför tävling!

Dagen innan:
1: Gör hästen ren!
2: Putsar alla saker
3: Packar alla mina saker
4: Packar ut allt i bilen.

Tävlingsdagen:
1: Borstar en sista gång på hästen
2: Fixar höpåsar
3: Kollar så jag inte glämt något!
4. Åker och tävlar!!

Halt

Tyvärr har Qajsa fått en stukning så hon ska vila några veckor nu. Så får vi se hur det går nästa gång hos vetrinären. Därför kommer vi inte kunna vara med första omgången i laget men troligtvis så har vi hittat en inhoppare så får vi hoppas att Qaja hinner bli bra till dem andra två!



Kram Jonna och Qajsa

Mango & Wilma

Ni kanske såg filmen Wilma la upp här? Tänkte bjussa på lite bilder från en tävling för 1 år sen ;) Mest som straff för de fula bilderna på mig och Mulle..


Dessa bilder är tagna på udden, där gick första omgången i div 2 förra året, det vart ett rikitgt mysigt ställe!

//Rebecka



Gårdagens ridpass


Igår när jag red var Jackie duktig red igenom båda prpgrammen ( LA:1 och LA:p1 ) iallefall så gått som det går eftersom det står en massa hinder i ridhuset. Dem ska iallefall ta bort hinderna idag , så nästa pass när jag rider så är dem iallefall borta, sönt !
 Men i helhet så gick det väldigt bra, hon var pigg o framme.
image description

image description
kassamobilbiler

//Wilma

Mitt träns



Detta är mitt träns som jag använder för det mesta, ett helt vanligt träns från hööks! Från början har det varit Nosis, men nu har Mulle fått ärva det. Har dock bytt ut pannbandet mot ett bling från charlies.


Sen använder jag det här pannbandet väligt ofta, ett swarovski pannband från charlies som jag fyndade på en rea för endast 149 :-!:D

/Rebecka

Gårdagens dressyträning


Lite seg som sagt, men annars är jag nöjd!:)

/Rebecka

Barbacka

Red Mulle lite barbacka i ridhuset idag i alla gångarter! Lite stolt sådär... Nämen han var fin, pigg och glad. Tränade inte på ngt speciellt, det blir ju inte så himla seriöst när man håller på att flyga av ;)
Imorgon ska han få lite semester eftersom han ska skos i tenhult, han ska äntligen få bort sjukbeslaget!


Hittade faktist en bild på hoven, det är den vänstra hoven som han har haft en fraktur på hovbenet. Kanske inte syns så bra, men han har haft 4 tåkappor, de två extra har hållit ihop frakturen. Dessutom är det en ringsko som oxå avlastar lite :) Det är alltså det som ska bort.

/Rebecka

Dag 5!

Hur en vanlig dag ser ut för mig!!

Jag vaknar kl 05:55 och då snoozar i fem min.., 
sen går jag upp och äter frukost, borstar mina tänder, fixar mig och packar skolväskan.., 
Sen åker jag och mamma kl 7:00 , hon släpper av mig vid en busshållsplats och så tar jag bussen till skolan.
Jag går i skolan till halv fyra och vid halv fyra åker jag hem med mamma eller pappa..;P
När jag kommer hem så äter jag och sen går jag ut och rider och fixar stallet.
Efter det går jag in och duschar och efter det gör jag mina läxor:P
När alla läxor är klara äter vi och sen kollar jag på tv om det nu finns något att kolla på.., annars går jag och lägger mig..,

// Annie

Gammal Film


Såg denna gammla filmen på mig och Mango, från 2010. Tycker att jag mäst sitter och studsar runt, hahaha. Dock brukade han inte vara så spänd som han var på filmen, det var för att det var gubbar på ridhustaket som skottade ner massa snö ;)

/Wilma

På söndag..

.. är det tävlings dags igen, roligt! Först skulle vi ''bara'' rida en LA:P1 men igår så efteranmälde jag mig till en LA:1 också. Eftersom vi åker dit med Annie så är vi endå där så då kunde vi ju lika gärna vara med ;)


Efter det så har vi änsålänge bara anmält oss till en till tävling, den är i bratteborg, nära och bra ;)
/Wilma

Schockemöhle Lindor

Igår var mamma och jag på Charlies! Mamma skulle köpa en ny kandarstång och kolla på ett kandar så då passade jag på att följa med för att titta efter ett par bruna lindor, eftersom mina bruna lindor är ganska slitna och har dålig kardborre. Vi hittade ett par fina från schockemöhle så dom fick följa med oss hem!


Lindade lite snabbt och slarvigt på bilden :)

Men aja, ni ser iallafall! På tal om igenting tror jag att ska köpa ett schbrak från schockemöhle i just den färgen i falsterbo.

/Rebecka


Änu mera bilder










Det fick bli dem sista !
/Wilma

Snygg ponny!



Snygg är han iallefall ;) Träningen gick sådär, lite småseg men det gick helt ok :) Skriver mer sen!

/Rebecka

Planering!

Min veckoplanering inför tävling!

Måndag:
Rida ut
Tisdag: Hoppträning på JFK
Onsdag: Rida ut lugnt
Tosrdag: Dressyr
Fredag: Dressyr
Lördag: Rida igenom programet lite lugnt
Söndag: Tävla LA1 och LA:P1 :D:D:D:D

// Annie♥


Mer Bilder, travbilder
















Mer bilder kommer senare :)

/Wilma

Mer bilder från igår










/Rebecka


Dag 4!

                                                           Mina kompisar!!

Mina kompisar som jag umgås med som rider är Lisa och AnnaMalin, det är väl dom jag umgås mest med på fitiden som håller på med hästar. Men sen är jag med andra kompiar som håller på med hästar men dom e jag inte lika mycket med på fritiden.. :P 

I skolan umgås jag med dom mesta i min klass tex AnnaMailn , Moa och Amanda:D

 
AnnaMalin Lydén på Stirit III :D


// Annie

Gårdagens Ridpass

Igår när jag red. Jackie var ganska matt och lite stretig. Men hon var ändå inte sån här jätte dålig dag. Det gick okej iallefall, har man sto så har man ;)
Tyckte faktiskt att många bilder blev fina endå !




Mer bilder kommer senare under dagen.

/Wilma

Taggad.

Är så himla taggad inför tävlingen nästa helg! Ska bli så himla nice att börja tävla nu igen. Räknar inte med ett superresultat, han har trots allt inte varit ute och tävlat på ca 9 månader. Ska rida en LA:1 i vetlanda, mest för att han ska få mer rutin inför div 1.

Idag ska jag träna för Essi! Ska bli superkul!:D Det har verkligen gått bra på de senaste träningarna för Essi. Pappa skulle filma så det kommer upp här ikväll/imorgon.



/Rebecka

Bilder från igår







Här hade han precis bockat.


Ninjahorse

Fler kommer senare idag^^
/Rebecka

Dagen med Wilma!

Vid klockan 12 åkte jag och Wilma upp till Jackie, Wilma mockade och fixade medans jag inte gjorde ngt? ;) Sen red hon och jag tog bilder ( som wilma måste visa er sen ) ! Jackie har verkligen blivit superfin. Vi tog oxå lite bilder utomhus i solen.

Vi åkte oxå till Mulle och Wilma fick lära mig hur jag ska linda "rätt" eftersom innan har jag inte lindat som lindningsexperten Wilma tycker! Red Mulle lite i rídhuset, han höll sig lung. Ibland kunde han sparka lite men det var inget mer, skönt! Gjorde lösgörande saker som skänkelvikningar och förvänd galopp, han var faktist ganska fin i slutet.




två bilder från idag som Wilma har tagit! Kommer fler imorron, så håll utkik!

/rebecka

Dressyrträning!!

                                     Dagens dressyrträning!

Dagens dressyrträning för mamma gick jättebra!! Vi red igenom LA:P1 an några gånger för jag ska tävla den och LA:1 an i mariestad nästa helg:D Jag tränade på öppnor och slutor , enkla byten och lite serpentiner.. :)
Flash var helt perfekt pigg och lyssnade på skänkeln bra:D




// Annie

Dag 3!

                                                         Min drömhäst!!

Min drömhäst skulle vara en P.R.E häst eller en Welsh Cob! Den skulle vara pigg och ha mycket bjudning:D Den skulle vara känslig för skänkeln men ändå inte för känslig:P Den skulle vara 150-160 cm hög och helst silverfärgad (mörkgrå):P
Det finns så himla mycket man vill att en häst ska vara men nu skrev jag bara det som var viktigast enligt mig.. ;P

Bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

superbra och enkelt, bara att klicka på länken ovanför!

live inlägg från tha buss

nu sitter vi ( rebecka & wilma ) på bussen till stallet! vi har varit hos jackie och tagit många fina bilder som kommer upp ikväll/imorgon! nu ska vi tilll mulle-bus och ta fiiina stegringsbilder!
vi hörs!
/rebecka & wilma

Skillnads filmerna, rebcka la upp

Ni som såg alla kamera blixter på den första filmen rebecka la upp. Det var jag som tog kort. Här är några av dem :) ungefär ett år gammla bilderna.







Wilma

Skillnads filmer


Andra tävlingen på Mulle



Senaste tävlingen!:D


rebecka

Vild häst

Igår var Mulle helt konstig, helt plöstligt kunde han bara börja sparka och bocka. Aja, han har sina dagar och sånt får man ta ;) Men stundtals ( när han var på marken ) var han riktigt fin och jobbade på bra. Hoppas det löser sig tills nästa helg när jag ska tävla, inte så roligt tävla när han håller på så.

Ska rida igenom honom ordentligt idag, kanske ta gramanen för att få igenom det så han verkligen slutar :) 
tur att han är söt iallefall ;)

rebecka


Filmen



Kolla vad duktig jag är, nu kan ni kolla på filmen här :)

Wilma

Kul med film ?

Vill ni se film på mej och Jackie flera gånger ?Nån gång i veckan typ. Kommentera så fixar jag det, annars så blir det ingen :D

(För er som missat den ''gammla'' filmen klicka HÄR)

Wilma

Igår

Igår när jag red var Jackie väldigt duktig, tyvär så hade mamma inte med sig kameran så att hon kunde filma. Men det blev ett par mobilbilder, bättre en inget :)

image description

image description

image description

Wilma

Dag 2!

                                                       Den bästa tävlingen!!

 Den bästa tävlingen är nog när jag vann LA:1 an på 72.895%:D Jag tävlade på Jönköpins Fältrittsklubb,
hemmaplan:P  Det va ganska kallt ute men inte för kallt. Allt stämde jätte bra:D Vi var 7 st i min klass:D















Bildre från klassen innan..,:P
Bilder från LA:1 an kommer i mon:P

// Annie ♥

Dag 10

Mina tränare

Stephanie Wretmo

Stephie tränade jag ju för mycket innan. Nu bor hon inte hemma så i dagsläget tränar jag inte för henne. Stephie är världens duktigaste, och är grym på att rida! Henne har jag tränat för i 1 år och några månader typ.




Stephanie Wretmo och Lexie

Marika

Marika har jag inte tränat för så länge, bara ridit för henne två gånger. Men nu när det blir varmare ska vi köra igång lite mera. Men jag tycker att hon är väldigt duktig på att förklara saker. Sen rider hon också super !

Essi

Jag tränar också lite gran för Essi. Dock blir det inte så mycket. Men vi brukar rida program ridning för henne då hon är väldigt duktig på det !

Wilma


Dag 1!

                                                       Min häst Flash!!

Lindåsens Flash är en valack och en whelsh cob. Han är efter Fleetfoot RW 107. Han är 9 år och jag har haft han
 sen han va tre år:D , han är en liten c-ponny (133,5cm) Till en början så red jag bara hoppning för jag tyckte
inte om dressyr men där har jag ändrat mig helt!! Dressyr är minst lika kul som hoppning!! Flash är VÄRLDENS
snällaste att rida på, han är trygg, lugn och sötast!! Han har också dåliga dagar som alla andra men jag älskar
han ändå!! :P









// Annie

Planerat

Nu har jag och mamma planerat inför tävlingen nästa helg. Jag tänker ridag igenom programet så snart som möjligt men har inte skrivit in det förens på tisdag. Det är för att det är en massa hinder i ridhuset jag rider i och då går det inte rida program :)

image description
Blev fel men öppne är öppnor ;)

Wilma

Dag 9

Min utrustning


Tar denna bilden så ser man ;)

Sadel: Luc childeric
Träns: Kiffer
Stövlar: Cavallo Piaffe Plus
Panband: Swaroski, charlies

Det är dem grejorna som jag använder dagligen, eller vad man nu säger :)

Wilma


Dag 8

Vad min häst äter

morgon: 2kg hö, mineraler, havre, kraft röd
lunch: 1kg hö
intag: 1kg hö, betfor, linfrö, havre, kraft röd
kväll: 3kg hö havre, kraft röd

Wilma

Dag 7

Negativa och positiva saker inom hästvärlden

Posetiva
* Man lär sig ta ansvar, planera inom skolan bättre osv.
* Man lär sig att planera frammåt i tiden. Mål, planeringar osv

Negativa
*Man har inte så mycket fritid

När man väl ska skriva ner så hittar man inte på nått, tyvär ;) bättre än inget !

Wilma

Idag!!

Hejhej!!

Idag så red jag dessyr, jag tränar inför att debutera LA:P1 :an om två veckor:D Idag så var allt så himla perfrkt allt stämde jätte bra!!! Mitt Betyg ifrån idag är 5 av 5!! :D

img_7126

// Annie

Dag 6

Hur jag förbereder mig inför tävling

Dagen innan tävling brukar jag alltid:

Bada hästen
Putsa alla grejer
Packa ner allt som ska med
Göra extra höpåsar
knoppa, (brukar göra det på morgonen, ibland dan innan)

Det är det som jag gör iordning dagen innan, så att det ska gå snabbare på morgonen. Självklart rider jag ju också ;)

Wilma




V.8

måndag: Dressyr
Tisdag: Dressyr
Onsdag: Skritta ut
Torsdag: Dressyr
Fredag: Dressyr
Lördag: Ut i skogen
Söndag: Dressyr



Wilma


Film

Tyvär så vet jag inte hur man lägger upp filmen här men om ni vill se klicka HÄR :)

Wilma

Osdags

I onsdas var jag mamma o pappa. Iväg och tränade. Jackie gick ganska bra var dock lite matt. Här är ett par bilder :D





Wilma

Dag 5

Hur en vanlig dag ser ut för mig

Dagen börjar alltid med att jag stiger upp sängen då ;)
Sen klär jag på mig och äter. När jag har ätit går jag och borstar tänderna.
Sen springer jag ner till min kompis Elvira. Väntar på att hon ska klä på sig, och drika klart sitt te ;)
Sen går vi till bussen. Och sen för att inte missa den brukar vi få springa, hahah.
Sen rolig skola hela dan.
Sen tar jag och tilda bussen till stallet.
Sen mockar jag.
Sen rider jag.
Sen tar jag in henne i boxen.
Sen gör jag maten åt henne.
Sen kommer min mamma och hämtar mig
Sen duschar jag.
Sen äter jag.
Efter det gör jag läxor.
Sen brukar jag vara as trött och går och lägger mig ;)
Kul dag vah ? :D
Wilma


Jackie idag


Idag var min ponnie riktigt duktig! Då fick hon belöningen att hoppa en liten sokerbit några gånger, då blev hon glad ;)






Wilma


Dag 4

Mina kompisar

Mina kompisar som jag umgås mest med som rider är då, Tilda o Lisa. Jag har ju självklart många andra ''häst kompisar'' men det är ju dem jag umgås med på fritiden mest. Tilda vet ni ju redan om. Lisa bor i huskvarna. Hon har en ponny som är iprincip likadan som Jackie fast i hoppmodel. Lika gammal, lika stor, samma ras osv.

Kompisarna jag umgås med i skolan är Tilda, Julliana, Annie, Sofie och Lollo. Dock hinnner jag nästan aldrig vara med dem på fritiden ;)


Lisa och hennes häst Lexie. Som kan hoppa högt, hindret ligger redan på 1 m...

Wilma


Dag 3

Min drömhäst

Min dröm häst, det skulle vara en häst som var väldigt pigg. Men endå inte rusar iväg eller så. Skulle lysna bara hjälperna. Och självklart ha gångarter utöver det vanliga ;D

Svårt att förklara via skrift, men typ så :)

Wilma

Dag 2

Den bästa tävlingen

Det var på New Forest SM. I sommras då. Det var hela helgen då. Två klasser gick super, och en gick jättedåligt.
LB ungponny
Det var en ungponny klass, som bara ungponnys fick rida. Det var ca 20 starter. Det variallefall 4 plac. Hon gick bra där inne. Vi fick 61% och kom 3:a.

LA ungponny
Denna klassen var det bara 4 starter. Och jag vann då. Hon var jätte fin inne på banan och så. Sen när jag skulle hämta protokollet. Då hade jag jätte dåliga siffror. Så då började jag knoppa av henne. Sen visade det ju säg att det var en väldigt låg dommare. Och att vi vann då ;)




Wilma


Dag 1

Min ponny

Stackarps Jakarta

Jackie är ett sto född 2005. Och är en svensk New Forest, e: Kantje's Top Boy RNF 166 - Rodlease Dancing Gold RNF 132. Jag köpte henne från Andrea, som då hade henne på foder från Stakarps Stuteri. Den 11 april var vi och besiktiade henne och sen följde hon med oss hem. Först när jag fick henne då så stod hon ute hos Stephanie i nån månad. Och då red jag iprincip bara utepassen. Det var för då hade jag en annan ponny som hette Mango III. Sen i början av juni flyttade hon över till stallet hon står idag. Det var när Mango hade åkt hem.
Jackie är världens snällaste att rida på.
Att rida på är hon ganska olicka dag från dag. Ibland så är hon helt underbar, sen har hon mindre charmiga daagar också ... Jag älskar henne endå min lilla bebis <3



Wilma


Saker ni inte visste om Wilma

ENJOY!

- Hon äter bara smöret Bregott, allt annat är äckligt enligt henne.
- Hon hade en docka när hon var lite som hette "Negerdockan"
- Hon hatar skolans mat och äter typ aldrig (iofs vem gillar skolans mat?)
- Hon duschar håret varje dag, därför är det så slitet.
- Hennes tummar är typ snea
- Hon ÄLSKAR mackaroner.
- Hon suger på att åka skidor och hon tycker det är läskigt.
- Hon ska ALLTID gå i mitt godisskåp när hon är hemma hos mej.
- Hon mockar typ 40 min varje dag! (Fattar inte hur hon orkar)
- Hon har ett par trosor som Morgan i Ullared har signerat (Jag med!)
- Hon hatar katter.
- Hon SUGER på svenska och hon kan verkligen INTE stava som ni kanske märker..(Därför skäller jag på henne ganska ofta)
- Hon hyrde Twilight lyssnabäcker från bibblan i typ 1 år och lyssnade på dom hela tiden när hon skulle sova för hon är för lat för att läsa. (Jag hade öronproppar när jag sov över kan jag säga!)
- Hon suger på att hålla reda på sina nycklar till skåpet i skolan och har typ brytit upp det 25048347377 grr dethär året ! + förra året. När hon provade kodlås så fick alla killar upp det och tog sönder låset..
- Hon ska alltid vara bäst, även fast jag är bättre!

Så nu fick ni lite skvaller om Wilma!

Kram Tilda


Gästblogg

Tjaaa alla, Tilda här!
Fick lov av Wilma att gästblogga lite! 
Jag heter då Matilda Gustafsson och är Wilmas bästabästa vän.
Vi har känt varandra sen typ BB och har hållit ihop i vått och torrt(även om Wilma är väldigt irriterande ibland!) ;)
Vi bor nästan grannar och har våra ponnysar i samma stall. Vi går också i samma klass.

Jag har en ponny som heter Artful Dodger och han är 15 år iår. Jag har haft Dogge sen 25 mars förra året så snart har jag haft honom i 1 år! Tänk att tiden går så fort! Han är iaf en korsning mellan knabstupper/fullblod. Vi köpte honom från Kristinehamn och då hade han bara tävlat hoppning typ. Då jag är lite feg av mig i hoppningen så är det dressyr som gäller för mig också! Dogge kräver en lite duktigare ryttare i hoppningen då han har sin hyss för sig ;) Men jag hoppar honom självklart lite själv på låga höjder då jag tycker att variation är väldigt viktigt för både mig och Dogge! Annars hoppar Dogges förrförra ägare honom då och då lite mer ordentligt. Men Dogge kan bli himmla fin i dressyren också om han bara vill!  

Tillsammans med Dogge har jag tävlat än så länge bara några LC program då vi jobbar på att min kära ponny inte ska "dö" inne på banan. Men när han har börjat fatta att han ska gå framåt så är mina mål att börja tävla dom lite högre klasserna. Om han lugnar ner sig i hoppningen så skulle jag även kunna tänka mig att tävla lite hoppning :)
 Jag tränar för Essi Petersson :) Och självklart tävlar jag för JFK!

Idag red jag och Wilma iaf ut och Dogge var nog mer i luften än på marken.. Vi skulle rida förbi en stolpe med en svart plastpåse på och den var självklart sååå läskig tyckte Jackie och Dogge. Jackie vände sig och och typ stack iväg en liten bit och min "supersnälla" ponny hoppade iväg och krängde sig, stegrade, bockade och hade sig. Sen kom iaf en snäll tant och kunde stå och krama runt stolpen så vi kunde rida förbi. Ibland undrar jag hur många hjärnceller det fattas i våra ponnysar hjärnor ? Asså en liten stolpe är skitläskig men en stor båt med en presenning över är inte alls läskig!

Jag har ingen egen blogg så ni vet :) 
Nehepp nu har jag trakkaserat er färdigt men snart kommer ett inlägg med lite skvaller om Wilma som ingen av ni vet! Tror ni lär gilla det ;) 

Men ni får ha det så bra och så kanske vi hörs någon gång! 
Och självklart kommentera!
kram 


jag o Wilma, hemkunskapen
Tilda

 


10 dagar

1. Min Ponny
2. den bästa tävlingen
3. Min drömhäst
4. Mina kompisar
5. Hur en vanlig dag ser ut för mig
6. Hur jag förbereder inför tävling
7. Negativa och positiva saker inom hästvärlden
8. Vad min häst äter
9. Min utrustning
10. Mina tränare

Tänkte köra denna grejen så det blir mer inlägg varje dag :)
Första dagen kommer upp senare idag ;)
Wilma

V.7

Måndag: Rida ut med Tilda
Tisdag: Jogging pass
Onsdag: Träna för Marika, hos henne
Torsdag: Rida ut
fredag: Dressyr
lördag: Dressyr
söndag: Rida ut


Wilma

Idag




två kassa bilder, men bättre en inget ;)

Wilma

Innlägg!!

Hejsan !! :D

Idag har jag tyvärr inte hunnit rida för vi slutade kl 17:10 i skolan.., ( Buggkväll)  Jag kommer inte rida på hela veckan för jag ska tävla längdskidor i Falun och i Lycksele :P , så ni vet kommer jag nog inte blogga på lovet...:(

// Annie ♥


Dålig updatering

Jag har inte hunnit blogga nått denna veckan, men nu blir det ju lov o så imon. Så då ska det nog bli bättre från allas sidor ! :D

Wilma

Häng med hem till Totilas!

Hippson har varit hemma hos självaste Totilas! HÄR hittar ni det.



skulle inte ha något emot att ha denna underbart fina hästen hemma hos mig ;))

rebecka

Dagens dressyr!

Idag tränade jag på enkla byten som gick väldigt bra och öppnorna och slutorna gick också väldigt bra:D som tur väl var det inte så kallt som igår , för då kunde jag inte rida:/





// Annie & Flash ♥

skillnads bilder på Mulle



När vi precis hade köpt honom, ibörjan av 2010!



Några dagar innan han skadade sig! Denna bild tog jag i slutet av maj förra året. Tycker det har blivit ganska stor skillnad! Nu kanske man inte ser skillnaden osv osv men men, det här är de bästa bilderna jag har!:)

rebecka

v.6

måndag: dressyr
tisdag: ut
onsdag: dressyr
torsdag: dressyr
fredag: ut i skogen  dressyr
lördag: dressyr  skogen
söndag: dressyr


Wilma

v.6

måndag: dressyr
tisdag: dressyr
onsdag: vila/promenad
torsdag: jogg
fredag: hårt dressyr pass
lördag: hårdare dressyrpass
söndag: vila


Rebecka

Uppdaterat



Nu är JFK's hemsida uppdaterad (av rebecka o wilma)
klicka HÄR 

/ Rebecka Wilma

Världens finaste ponnie plutt <3


btw wilma är sååå snygg !

Rebecka

Gårdagens ridpass!!

Gårdagens ridpass var nog det kallaste jag ridit i!!! Det var -15 grader!! :O Idag har jag inte ridit för jag har varit på JFK hela dagen och varit funkionär på banan.. :D

Annie

Hööks o Charlies

Jag o mamma var på hööks o charies. Jag köpte.

~ schabrak
~ vantar
~ två rosa höpåsar
~ sporrar
~ sporrband
~ grej man hänger upp grejor på
~ hov olja
~ b-vitamin

        
(klicka för större bild)

Wilma

RSS 2.0